Saltar apartados

DEPARTAMENT D'ÒPTICA, FARMACOLOGIA I ANATOMIA

Edificio optica presentación

Benvingut a la pàgina web del Departament d'Òptica, Farmacologia i Anatomia (DOFA) de la Universitat d'Alacant. Aquest Departament està adscrit a la Facultat de Ciències però es troba situat en la primera planta de l'Edifici d'Òptica, que és el que apareix en la imatge.

Aquest Departament imparteix docència en diferents titulacions de la Universitat d'Alacant: Diplomatura i Grau en Òptica i Optometria, Diplomatura i Grau  en Infermeria, Diplomatura i Grau en Nutrició Humana i Dietètica, Enginyeria Tècnica de Telecomunicació: So i Imatge, Grau en Enginyeria en So i Imatge, Llicenciatura  i Grau en Ciències de l'Activitat Física i de l'Esport.

 

 

 

 

 

NOTÍCIES I ACTIVITATS

08/11/2018
DIVENDRES QUE VE 9 DE NOVEMBRE CELEBREM EL DIA MUNDIAL DE LA VISIÓ

El Vicerectorat de Campus i Sostenibilitat, la Facultat de Ciències i el Departament d'Òptica, Farmacologia i Anatomia, volen celebrar el Dia Mundial de la Visió en la Universitat d'Alacant per sisè any consecutiu, en el marc del Projecte d'Universitat Saludable.

05/11/2018
Setena jornada de formació organitzada per ESSILOR

Els nostres alumnes del 4 Curs del grau d'Òptica i Optometria a les SETENA jornada de formació organitzada per ESSILOR dins del programa formatiu Aula Oberta.

Informació sobre jornades, cursos, conferències...Jornades
22/10/2018
VÍDEO DIVULGATIU DE LA LABOR D'UN ÒPTIC OPTOMETRISTA

Amb motiu de la celebració del dia mundial de la visió la Universitat Saludable de la UA ha publicat un video divulgatiu sobre la labor que realitza un òptic-optometrista.

11/10/2018
Seminari markennovy

En el context de l'assignatura OPTOMETRIA I CONTACTOLOGIA CLÍNICA deº 4 curs del Grau en Òptica i Optometria, dimarts que ve 16 d'OCTUBRE de 2018, en l'aula OP/0001 a les 10:00 hores, tindrà lloc el seminari titulat: "Adaptació de lents de contacte en pacients présbitas", impartit per la Sra. Yriana Fernández Otero...

05/10/2018
EL COOCV I LA UNIVERSITAT D'ALACANT AUNAN LES SEUES INQUIETUDS EN BENEFICI DE TOTS ELS ESTUDIANTS D'ÒPTICA I OPTOMETRIA, FUTURS PROFESSIONALS SANITARIS EN ATENCIÓ VISUAL

El President del COOCV, Andrés Gené, i el Vicepresident, Rafael Pérez Cambrodi, s'han reunit amb Vicente Jesús Camps Sanchís, director del departament d'Òptica, Farmacologia i Anatomia.

CulturaDivulgació científicaCooperació i voluntariat

Departament d'Òptica, Farmacologia i Anatomia


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3805

Fax: (+34) 96 590 3464

Facebook: https://www.facebook.com/dofaUA?ref=hl

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464