Saltar apartados

DEPARTAMENT D'ÒPTICA, FARMACOLOGIA I ANATOMIA

Edificio optica presentación

Welcome to the website of the Department of optics, Pharmacology and Anatomy (SWOT) of the University of Alicante. This Department is affiliated to the Faculty of Sciences, but is located on the first floor of the building of optics, which is the one that appears in the image.

This Department teaches different degrees of the University of Alicante: Diploma and degree in optics and optometry, Bachelor degree in nursing, diploma in human nutrition and dietetics, telecommunications engineering: sound and image, degree in engineering in sound and image and degree in Sciences of the physical activity and sport.

 

 

 

 

 

NOTÍCIES I ESDEVENIMENTS

09/05/2018
I Jornada Multiprofesional d'Oftalmologia i Optometria Departament de Salut de Dénia

Gràcies al conveni de col·laboració entre l'Hospital Marina Salut de Denia i la Universitat d'Alacant, s'ha organitzat una visita a la Unitat d'Oftalmologia d'aquest hospital.

07/05/2018
L'Excelentísimo Rector Magnífic Don Manuel Palomar Sanz i l'Il·lustríssim Nou Degà de Ciències Don Luis Gras García inauguraran les jornades d'OPTOINNOVA 2018

Una any més la Universitat d'Alacant ha mostrat el seu suport a la celebració a les nostres jornades en ser el Rector i el Degà de Ciències els encarregat de la seua inauguració.

CulturaInformació sobre jornades, cursos, conferències...Divulgació científicaJornades
20/04/2018
Premi al millor pòster del Congrés Optom18

L'alumna de doctorat Zaíra Cervera, ha sigut guardonada amb el premi al millor pòster del congrés.

CulturaConcursos i premisInformació sobre jornades, cursos, conferències...Divulgació científicaCongressos
17/04/2018
El Grup de Recerca d'Òptica i Percepció Visual de la Universitat d'Alacant (UA) ha desenvolupat i patentat aquesta lent de contacte, denominada 'Presbycustom'

El Grup de Recerca d'Òptica i Percepció Visual de la Universitat d'Alacant (UA) ha desenvolupat i patentat aquesta lent de contacte, denominada 'Presbycustom' i altament permeable al gas.

Tecnologia
22/12/2017
NOMENAMENT DE DAVID MÉS COM A CATEDRÀTIC, JULÍAN ESPINOSA COM A TITULAR D'UNIVERSITAT I HELENA FERNÁNDEZ COM A TITULAR D'UNIVERSITAT

L'Excelentísimo i Il·lustríssim Rector Manuel Palomar, ha nomenat a David Més com a Catedràtic d'Universitat, a Julián Espinosa com a Titular d'Universitat i a Helena Fernández com a Titular d'Universitat, Sens dubte que es tracta d'un merescut reconeixement a les seues trajectòries tant docents com a investigadores. El nostre departament se sent molt orgullós de comptar amb aquests grans professionals i els dóna la més sincera enhorabona.

Departament d'Òptica, Farmacologia i Anatomia


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3805

Fax: (+34) 96 590 3464

Facebook: https://www.facebook.com/dofaUA?ref=hl

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel. 96 590 3400 - Fax 96 590 3464