Saltar apartados

DEPARTAMENT D'ÒPTICA, FARMACOLOGIA I ANATOMIA

Edificio optica presentación

Benvingut a la pàgina web del Departament d'Òptica, Farmacologia i Anatomia (DOFA) de la Universitat d'Alacant. Aquest Departament està adscrit a la Facultat de Ciències però es troba situat en la primera planta de l'Edifici d'Òptica, que és el que apareix en la imatge.

Aquest Departament imparteix docència en diferents titulacions de la Universitat d'Alacant: Diplomatura i Grau en Òptica i Optometria, Diplomatura i Grau  en Infermeria, Diplomatura i Grau en Nutrició Humana i Dietètica, Enginyeria Tècnica de Telecomunicació: So i Imatge, Grau en Enginyeria en So i Imatge, Llicenciatura  i Grau en Ciències de l'Activitat Física i de l'Esport.

 

 

 

 

 

NOTÍCIES I ACTIVITATS

03/03/2020
I Edició dels Premis Universitaris del Col·legi d'Òptics-Optometristes de la Comunitat Valenciana.

En aquesta edició, s'estableixen dos premis per als millors Treballs de Fi de Grau (TFG) relacionats amb la visió.

Concursos i premis
20/02/2020
SEMINARI FORMATIU EXTRACURRICULAR "VISITA DEMOSTRATIVA DE LA SALA DE DISSECCIÓ ANATÒMICA HUMANA"

130 estudiants matriculats en els Graus d'Infermeria i Nutrició humana i dietètica de la Facultat de Ciències de la Salut de la Universitat d'Alacant, el passat 14 de febrer de 2020 van tenir l'oportunitat de completar la seua formació acadèmica assistint al seminari formatiu extracurricular "Visita demostrativa de la sala de dissecció anatòmica humana".

10/01/2020
ÉS PERILLOSA LA LLUM BLAVA PER AlS NOSTRES ULL?

La falta d'informació clara sobre aquest tema, i fins i tot la circulació d'informacions alarmistes i no contrastades està provocant un problema de "desinformació" en la societat.

12/12/2019
JORNADA D'OPTOMETRIA CLÍNICA SANTA OTILIA 2019

Aquest divendres 13 de Desembre celebrarem La Jornada de Santa Otilia  que es celebra des de l'any 2007. L'objectiu principal d'aquesta Jornada, és sens dubte, el de reforçar la motivació de l'alumnat d'Òptica i Optometria cap a l'estudi de la seua titulació, pel tracte directe amb els professionals i la seua activitat quotidiana.

05/11/2019
Seminari Erica Briones

El pròcim dimecres 6 de novembre a les 10:00 hores se celebrarà el seminari: INTRODUCCIÓ A la METODOLOGIA QUALITATIVA APLICADA ALS ESTUDIS D'ÒPTICA I OPTOMETRIA, dirigit als estudiants del MOASV.

Ponent: Dra. Erica Briones Vozmediano

04/11/2019
Seminari MARK'ENNOVY

En el context de l'assignatura Optometria i Contactologia Clínica tindrà lloc un seminari a càrrec de l'empresa MARK'ENNOVY que porta per títol: MULTIFOCALES, UN MÓN NOU PER DESCOBRIR.

Departament d'Òptica, Farmacologia i Anatomia


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3805

Fax: (+34) 96 590 3464

Facebook: https://www.facebook.com/dofaUA?ref=hl

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464