Saltar apartados

DEPARTAMENT D'ÒPTICA, FARMACOLOGIA I ANATOMIA

Edificio optica presentación

Welcome to the website of the Department of optics, Pharmacology and Anatomy (SWOT) of the University of Alicante. This Department is affiliated to the Faculty of Sciences, but is located on the first floor of the building of optics, which is the one that appears in the image.

This Department teaches different degrees of the University of Alicante: Diploma and degree in optics and optometry, Bachelor degree in nursing, diploma in human nutrition and dietetics, telecommunications engineering: sound and image, degree in engineering in sound and image and degree in Sciences of the physical activity and sport.

 

 

 

 

 

NOTÍCIES I ESDEVENIMENTS

16/02/2018
Optom

El més important esdeveniment professional del sector òptic a Espanya obrirà les seues portes del 13 al 15 d'abril de 2018.

CulturaInformació sobre jornades, cursos, conferències...Divulgació científicaCongressos
17/01/2018
La Universitat d'Alacant i Vissum creen un premi per a reconèixer treballs de recerca del Master d'Òptica

La Universitat d'Alacant i Vissum han signat aquesta el dia 15 de gener un conveni específic de col·laboració per a la creació del %u201CPremi Vissum%u201D per a l'ajuda a la recerca amb el qual destacarà un dels treball de la fi de master del Màster en Optometria Avançada i Salut Visual.

Concursos i premisBeques i ajudes
22/12/2017
NOMENAMENT DE DAVID MÉS COM A CATEDRÀTIC, JULÍAN ESPINOSA COM A TITULAR D'UNIVERSITAT I HELENA FERNÁNDEZ COM A TITULAR D'UNIVERSITAT

L'Excelentísimo i Il·lustríssim Rector Manuel Palomar, ha nomenat a David Més com a Catedràtic d'Universitat, a Julián Espinosa com a Titular d'Universitat i a Helena Fernández com a Titular d'Universitat, Sens dubte que es tracta d'un merescut reconeixement a les seues trajectòries tant docents com a investigadores. El nostre departament se sent molt orgullós de comptar amb aquests grans professionals i els dóna la més sincera enhorabona.

13/12/2017
Investigadors del departament d'Òptica Farmacologia i Anatomia dissenyen el primer instrument validat cientifícamente per a mesurar i prevenir la síndrome visual informàtic

L'exposició a pantalles de visualització de dades com a ordinadors, smartphones o tablets , es tracta d'un nou quadre clínic que afecta al 71% del personal de l'Administració Pública i que també produeix altres problemes com a sequedat ocular, picor, fotosensibilidad i, fins i tot, mal de cap.

CulturaTecnologiaDivulgació científica
13/11/2017
Com afecta a la salut ocular l'exposició a pantalles?

María del Mar Seguí (professora del departament d'Òptica, Farmacologia i Anatomia) i María José Molina (Infermera del Treball de l'Institut Valencià de Seguretat i Salut en el Treball (INVASSAT) d'Alacant), van a impartir la xarrada "¿Com afecta a la salut ocular l'exposició a pantalles?"

Departament d'Òptica, Farmacologia i Anatomia


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3805

Fax: (+34) 96 590 3464

Facebook: https://www.facebook.com/dofaUA?ref=hl

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel. 96 590 3400 - Fax 96 590 3464