Saltar apartados
  • UA
  • DOFA
  • Preguntes freqüents sobre el Màster Universitari en Optometria Clínica i Visió

Preguntes freqüents sobre el Màster Universitari en Optometria Clínica i Visió

1. ¿Com m'he de matricular?

Per a matricular-te en primer lloc has de realitzar la preinscripció a través de la pàgina Màster Universitari En Optometria Avançada I Salut Visual.

Tingues en compte que existeix la possibilitat de preinscripció. Una vegada admès formalitzaràs la matrícula a través de la Secretaria de la Facultat de Ciències.

2. ¿És obligatori matricular-me de totes les assignatures?

No.La mínima matrícula permesa és de 15 crèdits i també existeix la possibilitat de la mitja matrícula que obliga a matricular-se tan sols de 30 crèdits.

3. ¿Si estic treballant actualment o visc fora de la província d'Alacant, puc tenir facilitats per a realitzar el màster?

Depèn de cada cas en particular. És per això que la coordinadora del màster Celia García que s'encarregarà d'assessorar-te personalment ( a partir de l'1 de setembre). Mail: c.garcia@ua.es, Tel.: 965903791

4. ¿En cas de no voler fer en un any el màster, quines són les assignatures que he de cursar?

En aquest cas, és important que contactes amb la coordinadora del màster Celia García que s'encarregarà d'assessorar-te personalment. Mail: c.garcia@ua.es, Tel.: 965903791

5. ¿Quant em costarà el màster?

6. ¿Es tracta d'un màster clínic?

El màster Universitari en Optometria Avançada i Salut Visual arreplega una gran quantitat d'assignatures que inclouen gran quantitat de casos clínics. Però a més, gràcies als convenis existents amb les clíniques oftalmològiques i empreses del sector òptic i oftalmològic l'alumnat participarà en seminaris practicoclínics. A tot açò cal sumar el dret a participar gratuïtament en les jornades d'OPTOINNOVA i SANTA OTÍLIA que reuneixen els millors especialistes.

7. ¿El títol que obtinc és oficial?¿És el mateix un títol oficial que un de propi?

SÍ, el Màster Universitari en Optometria Clínica i Visió està aprovat per l'ANECA i per tant és vàlid a nivell estatal i reconegut en qualsevol oposició pública. Açò el diferencia clarament dels màsters propis que només són reconeguts per les pròpies universitats que els imparteixen.

8. ¿Si sóc diplomat puc fer el Màster?

Sí, els diplomats poden realitzar el màster sense problemes. L'únic inconvenient és que posteriorment no es podria realitzar el doctorat. Per a accedir al doctorat s'ha de tenir el grau.

 

Departament d'Òptica, Farmacologia i Anatomia


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3805

Fax: (+34) 96 590 3464

Facebook: https://www.facebook.com/dofaUA?ref=hl

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464