Saltar apartados

Santa Otília 2017

La Jornada de Santa Otília se celebra en el nostre Centre des de fa més de 10 anys. Inicialment es va celebrar en un cap de setmana i més endavant en un dia complet a mitjan curs. Després de la incorporació de l'Escola d'Òptica i Optometria a la Facultat de Ciències, es va reprendre la celebració d'aquesta Jornada fent-la coincidir amb la festivitat de la patrona dels Òptics optometristes, a mitjan desembre.

L'objectiu principal d'aquesta Jornada, és sens dubte, el de reforçar la motivació de l'alumnat d'Òptica i Optometria cap a l'estudi de la seua titulació, pel tracte directe amb els professionals i la seua activitat quotidiana. A més, permet als alumnes ja titulasts i professionals mantenir el contacte amb la Universitat i conèixer les tècniques i els mètodes més avançats en la pràctica diària de l'optometria i l'oftalmologia.

El programa de la Jornada està estructurat en quatre parts:

  • Cicle de conferències destinades a tractar les últimes novetats i els últims avanços en optometria clínica, contactologia, cirurgia refractiva
  • Experiència ERASMUS a la Universitat de Pàdua
  • Exposició de dues dels millors Treballs Fi de Grau i Fi de Màster del curs 2016-17
  • Taula redona sobre els perfils professionals de l'òptic optometrista. Els ponents són quatre òptics optometristas que desenvolupen la seua labor professional en diferents àmbits: establiment sanitari d'òptica, cooperació internacional, clínica oftalmològica i hospital.

La inscripció solament l'han de realitzar els que vulguen el crèdit ECTS

INSCRIPCION Cartell Anunciador

XI Jornada Optometria Clínica de Santa Otília, part I, saló de graus Alfredo Orts.

Reproducir

 

XI Jornada Optometria Clínica de Santa Otília, Part II, saló de graus Alfredo Orts.

Reproducir

Departament d'Òptica, Farmacologia i Anatomia


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3805

Fax: (+34) 96 590 3464

Facebook: https://www.facebook.com/dofaUA?ref=hl

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464