Saltar apartados

Divendres de portes obertes

Centenars d'alumnes visiten els laboratoris d'Òptica en el programa "divendres de portes obertes". Molts dels alumnes han reconegut que després d'aquesta visita veuen el grau d'òptica i optometria com una bona opció per als seus estudis.

Com ja ve fent durant els últims anys, el Departament d'Òptica, Farmacologia i Anatomia participa en el programa "divendres de portes obertes". Aquesta activitat va dirigida a alumnat deº 2 de batxillerat i de cicles formatius de FP de centres de la província d'Alacant. En ella l'alumnat que ha triat l'opció d'estudis de Ciències o Ciències de la Salut, pot visitar les nostres instal·lacions i recursos durant un temps aproximadament de 40 minuts.

Enguany els alumnes han pogut visitar els laboratoris de Tecnologia, Optometria, Òptica Fisiològica i Contactologia, així com el d'Anatomia. A més, han vist un vídeo sobre les activitats que es desenvolupen en la Titulació d'Òptica i Optometria.

Molts dels alumnes han reconegut que després d'aquesta visita veuen el grau d'òptica i optometria com una bona opció per als seus estudis, ja que desconeixien les possibilitats que aquesta professió oferia.

Departament d'Òptica, Farmacologia i Anatomia


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3805

Fax: (+34) 96 590 3464

Facebook: https://www.facebook.com/dofaUA?ref=hl

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464