Saltar apartados
  • UA
  • DOFA
  • El concurs de vídeos dirigit des del Departam..logia i Anatomia bat rècords de participació.

El concurs de vídeos dirigit des del Departament d'Òptica Farmacologia i Anatomia bat rècords de participació.

La setmana del 20 al 26 de març va tenir lloc la fase d'exposició i votació del "II Concurs de videos curts Jihlava-Alacant". Es tracta d'un concurs de videos curts dirigit per professors del Departament d'Òptica Farmacologia i Anatomia, àrea de Farmacologia, en el qual a més de la UA va participar també l'IES Leonardo da Vinci d'Alacant, la Universitat Politècnica de Jihlava (República Txeca) i la Soukromá Vyšší Odborná Škola Sociální  O.p.s. (un centre de FP de la mateixa ciutat txeca). En definitiva: dues ciutats, dues institucions docents de cadascuna, dos nivells acadèmics.

Els videos havien de tenir finalitat didàctica, amb una durada màxima de dos minuts, gravats amb un mòbil en format horitzontal i sense text parlat: solament emoticones, nombres o qualsevol altre caràcter en "llenguatge internacional" o textos breus en anglès. La música que acompanya al video no havia d'estar protegida per drets d'autor.

Els videos es van publicar en un compte de Facebook creada per a aquesta fi (https://www.facebook.com/ii.video.contest.jihlava.alicante.2017/videos/?ref=page_internal), i segons les bases, el concurs ho guanya el vídeo que més "m'agrada" aconseguisca durant la primera setmana d'exposició a públic.

Al concurs, es van presentar 37 videos. En els set dies que va durar l'exposició 40.216 persones van veure almenys un video, i es van posar més de 9200 "m'agrada" entre tots els vídeos, la qual cosa considerem un èxit.

El certamen ho van guanyar estudiants d'infermeria de la UA amb un vídeo sobre la Reanimació Cardiopulmonar, que va aconseguir 740 "m'agrada".

El concurs forma part de les activitats previstes en la Xarxa Internacional "El vídeo curt i sense contingut textual com a eina de síntesi de l'aprenentatge" dins de la convocatòria "xarxes de docència universitària" que cada any organitza l'HISSE.

 

Enllaços

DIARIO INFORMACIÓN

http://www.diarioinformacion.com/universidad/2017/03/28/estudiantes-enfermeria-ua-ganan-concurso/1876931.html

DIARIO ALICANTE HOY

http://alicantehoy.es/2017/03/28/estudiantes-enfermeria-la-ua-ganan-concurso-internacional-video-contest-jihlava-alicante-2017/

WEB DE LA UA

https://web.ua.es/es/actualidad-universitaria/2017/marzo17/27-31/estudiantes-de-enfermeria-de-la-ua-ganan-el-concurso-internacional-video-contest-jihlava-alicante-2017.html

COMUNICACIÓN DEL ICE DE LA UA

https://web.ua.es/es/ice/prensa/prensa-y-comunicacion.html

El FACEBOOK DE LA UA

https://www.facebook.com/campusUA/

EL TWITTER DE LA UA

https://twitter.com/UA_Universidad

FACEBOOK DEL IES LEONARDO DA VINCI

https://www.facebook.com/IES.LDV

ASOCIACIÓN DE ENFERMERÍA COMUNITARIA

http://enfermeriacomunitaria.org/web/

INTERCOMARCAL TELEVISIÓN

http://www.intercomarcal.com/noticias/UA/estudiants-d%E2%80%99infermeria-de-la-ua-guanyen-el-concurs-internacional-video-contest-jihlava-alacant-2017/77866.htmlDepartament d'Òptica, Farmacologia i Anatomia


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3805

Fax: (+34) 96 590 3464

Facebook: https://www.facebook.com/dofaUA?ref=hl

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel. 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464