Saltar apartados

OPTOINNOVA

 

DATA: Divendres 18 de Maig del 2018.

LLOC: SALÓ DE GRAUS "ALFREDO ORTS DE LA UNIVERSITAT D'ALACANT".

En l'edició d'OPTOINNOVA 2018 es van a abordar les últimes innovacions i avanços en camps tan actuals com les noves tecnologies per al diagnòstic en visió, la recuperació de la visón aplicant opte-fàrmacs, la identificació biomètrica a partir del parpelleig, nous materials i dissenys de lents de contacte, el control de la qualitat òptica en la cirurgia refractiva o la qualitat visual en lents intraoculares de focus estès.

Totes les ponències seran realitzades per professors d'universitat i professionals de gran prestigi procedents de diferents punts d'Espanya.  Però a més, enguany comptem amb la participació de la guanyadora del prestigiós Premie Rei Jaime I de Noves Tecnologies SUSANA MARCOS en la ponència magistral de les quals ens parlarà de les noves tecnologies per a millorar el diagnòstic en visió.

La participació en aquestes jornades pot ser presencial i online. La quota d'inscripció presencial inclou els cafès dels descansos i el menjar de treball on es podrà conversar i conèixer als assistents a les jornades. Ambdues modalitats inclouen la possibilitat d'usar el videostreaming. Amb aquesta tecnologia resulta molt senzill seguir les ponències des de casa o el treball i després poder veure-les en diferit durant un mes. Per a açò a tots els inscrits se'ls proporcionarà un nom d'usuari i contrasenya per a accedir a totes les ponències i els cursos online a través de la pàgina web d'OPTOINNOVA

Fruit del conveni existent entre la Universitat d'Alacant i el Col·legi d'Òptics i Optometristas de la Comunitat Valenciana OPTOINNOVA és una jornada reconeguda pel Col·legi d'Òptics Optometristas de la Comunitat Valenciana per a la bonificació per formació de la quota de l'any 2019. També s'ha aconseguit el reconeixement d'1 crèdit ECTS per als alumnes del grau d'Òptica i Optometria de la Universitat d'Alacant

A més, s'habilitarà un compte en twitter per a poder realitzar preguntes online als ponents durant el període establit per a preguntes i debat. I tot açò a uns preus molt reduïts que donen dret a totes les ponències + 2 cursos gratis.

Finalment, us animem a visitar la nostra pestanya de turisme a Alacantperquè pugueu aprofitar l'assistència a les nostres jornades per a conèixer tant les nostres platges com la naturalesa que envolta a aquesta preciosa ciutat.

NOTÍCIES I ESDEVENIMENTS

16/05/2018
Bases actuals de l'ambliopia i maneig mitjançant teràpia visual basat en l'evidència científica

Investigador Ramón y Cajal i professor del Departament d'Òptica, Farmacologia i Anatomia de la Universitat d'Alacant D. David Piñero participarà en Optoinnova 2018 amb el curs Bases actuals de l'ambliopia i maneig mitjançant teràpia visual basat en l'evidència científica

Informació sobre jornades, cursos, conferències...Jornades
16/05/2018
Ortoqueratología en la hipermetropía i l'astigmatisme

Optometrista en la Clínica Oftalmológica Doctor Lens Madrid i professor associat en la Universitat Complutense de Madrid Sra. Laura Batres participarà en Optoinnova 2018 amb el curs Ortoqueratología en la hipermetropía i l'astigmatisme

Informació sobre jornades, cursos, conferències...Jornades
15/05/2018
Restabliment de la funció visual mitjançant tècniques optofarmacológicas.

El professor membre de l'Institut de Neurociencias d'Alacant D. Victor Manuel Meseguer participarà en Optoinnova 2018 amb la ponència: Restabliment de la funció visual mitjançant tècniques optofarmacológicas.

Informació sobre jornades, cursos, conferències...Jornades
14/05/2018
Del laboratori a la pràctica clínica: noves tecnologies per a millorar el diagnòstic en visió

La professora d'Investigacion i Directora del Laboratori d'Optica Visual i Biofotonica en l'Institut d'Optica, CSIC, Sra. Susana Marcos participarà en Optoinnova 2018 amb la ponència: Del laboratori a la pràctica clínica: noves tecnologies per a millorar el diagnòstic en visió.

Informació sobre jornades, cursos, conferències...Jornades
15/05/2018
L'empresa TIEDRA participarà en OPTOINNOVA 2018

L'empresa TIEDRA participarà en OPTOINNOVA 2018 patrocinant la ponència %u201CPlenia, innovació d'avantguarda en la compensació de l'astigmatisme corneal". La ponència serà impartida per D. Ángel García Garrigós

Informació sobre jornades, cursos, conferències...Jornades
14/05/2018
Anàlisi de la mecànica del parpelleig mitjançant processament de vídeo. Aplicació a la identificació biomètrica.

El professor de la Universitat d'Alacant D. Julián Espinosa Tomás participarà en Optoinnova 2018 amb la ponència "Anàlisi de la mecànica del parpelleig mitjançant processament de vídeo. Aplicació a la identificació biomètrica".

Orientació i inserció laboralInformació sobre jornades, cursos, conferències...Jornades
07/05/2018
El Rector de la Universitat d'Alacant Don Manuel Palomar Sanz i el Degà de Ciències Don Luis Gras García inauguraran OPTOINNOVA 2018

Una any més la Universitat d'Alacant ha mostrat el seu suport a la celebració a les nostres jornades en ser el Rector i el Degà de Ciències els encarregat de la seua inauguració.

CulturaInformació sobre jornades, cursos, conferències...Divulgació científicaJornades
13/05/2018
L'empresa JOHNSON & JOHNSON participarà en OPTOINNOVA 2018

L'empresa JOHNSON & JOHNSON participarà en OPTOINNOVA 2018 patrocinant la ponència %u201CL'oportunitat de l'astigmatisme en la contactologia ". La ponència serà impartida per Sra. Bibiana Urbina.

12/05/2018
L'empresa COOPERVISION Iberia S.R.L.O participarà en OPTOINNOVA 2018

L'empresa COOPERVISION Iberia S.R.L.O participarà en OPTOINNOVA 2018 patrocinant la ponència %u201CEl futur en la contactologia". La ponència serà impartida per Sra. María Ángeles Porter

11/05/2018
L'empresa ESSILOR participarà en OPTOINNOVA 2018

L'empresa ESSILOR participarà en OPTOINNOVA 2018 patrocinant la ponència "La nova revolució en tractaments antirreflejantes, Crizal Sapphire+ UV". La ponència serà impartida per Sra. Zoraida Mª Marquès

10/05/2018
L'empresa MARK'ENNOVY participarà en OPTOINNOVA 2018

L'empresa MARK'ENNOVY participarà en OPTOINNOVA 2018 patrocinant la ponència %u201CControl de miopia: nou disseny patentat per Brien Holden Vision Institute. Hidrogel de silicona mensual i personalitzat". La ponència serà impartida per Sra. Mireia Lario.

09/05/2018
L'empresa Clínica Oftalmar participarà en OPTOINNOVA 2018

L'empresa Clínica Oftalmar participarà en OPTOINNOVA 2018 patrocinant la ponència %u201CTractament multidisciplinari de l'ambliopia en clínica". La ponència serà impartida per D. Hideki Fukumitsu Miyamoto.

08/05/2018
L'empresa Clínica Vissum participarà en OPTOINNOVA 2018

L'empresa Clínica Vissum participarà en OPTOINNOVA 2018 patrocinant la ponència "Anàlisi comparativa de resultats visuals i de qualitat òptica després de cirurgia smile, intralasik i transprk". La ponència serà impartida per D. Mario Cantó.

07/05/2018
L'empresa Staar Surgical participarà en OPTOINNOVA 2018

L'empresa Staar Surgical participarà en OPTOINNOVA 2018 patrocinant la ponència "Cirurgia refractiva amb EVO Visian ICL". La ponència serà impartida per Sra. Beatriz Gargallo Martínez.

06/05/2018
L'empresa Clínica Oftalvist participarà en OPTOINNOVA 2018

L'empresa Clínica Oftalvist participarà en OPTOINNOVA 2018 patrocinant la ponència "ORA, control intraquirúrgico de l'emetropía". La ponència serà impartida per D. José Luis Rodríguez-Prats.

05/05/2018
L'empresa Clínica Dr. Soler participarà en OPTOINNOVA 2018

L'empresa Clínica Dr. Soler participarà en OPTOINNOVA 2018 patrocinant la ponència "Lents intraoculares EDOF o de rang estès". La ponència serà impartida per D. Fernando L. Soler.

04/05/2018
L'empresa Clínica Baviera participarà en OPTOINNOVA 2018

L'empresa Clínica Baviera participarà en OPTOINNOVA 2018 patrocinant la ponència "Influencia i maneig de la la asfericidad en cirurgia amb laser excimer ". La ponència serà impartida per D. Raúl Montalbán, D. Jaime Javaloy, Sra. Esperanza Sala

OPTOINNOVA


Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 965 90 93 73

Fax: (+34) 965 90 93 69

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel. 96 590 3400 - Fax 96 590 3464