Saltar apartados

OPTOINNOVA

DATA: divendres 19 de Maig del 2017.

LLOC: SALÓ DE GRAUS "ALFREDO ORTS DE LA UNIVERSITAT D'ALACANT".

En l'edició d'OPTOINNOVA 2017  s'abordaran les últimes innovacions i avanços en camps tan actuals com la teràpia visual, el control de la miopia, l'ortoqueratologia, les lents de contacte, les lents intraoculars o la cirurgia refractiva.

Totes les ponències seran realitzades per professors d'universitat i professionals de gran prestigi procedents de diferents punts d'Espanya.  Però a més enguany hi haurà la participació del prestigiós investigador Jaume Pujol en la ponència inaugural del qual ens parlarà de l'avaluació de la funció visual i realització de teràpies visuals en entorns de realitat virtual.

La participació en aquestes jornades pot ser presencial i en línia. La quota d'inscripció presencial inclou els cafès dels descansos i el dinar de treball on es podrà conversar i conèixer als assistents a les jornades. Ambdues modalitats inclouen la possibilitat d'usar el videostreaming. Amb aquesta tecnologia resulta molt senzill seguir les ponències des de casa o el treball i després poder veure-les en diferit durant un mes. Per a fer-ho, a tots els inscrits se'ls proporcionarà un nom d'usuari i contrasenya per a accedir a totes les ponències i els cursos en línea a través de la pàgina web d'OPTOINNOVA

Fruit del conveni existent entre la Universitat d'Alacant i el Col·legi d'Òptics i Optometristes de la Comunitat Valenciana OPTOINNOVA és una jornada reconeguda pel Col·legi d'Òptics Optometristes de la Comunitat Valenciana per a la bonificació per formació de la quota de l'any 2018. També s'ha aconseguit el reconeixement d'1 crèdit ECTS per als alumnes del grau d'Òptica i Optometria de la Universitat d'Alacant

A més, s'habilitarà un compte en twitter per a poder realitzar preguntes online als ponents durant el període establit per a preguntes i debat. I tot açò a uns preus molt reduïts que donen dret a totes les ponències + 2 cursos gratis a triar.

Finalment, us animem a visitar la nostra pestanya de turisme a Alacantperquè pugueu aprofitar l'assistència a les nostres jornades per a conèixer tant les nostres platges com la naturalesa que envolta aquesta preciosa ciutat.

NOTÍCIES I ESDEVENIMENTS

11/05/2017
L'EXCEL·LENTÍSSIM RECTOR MAGNÍFIC DE LA UNIVERSITAT D'ALACANT I L'IL·LUSTRÍSSIM DEGÀ DE CIÈNCIES INAUGURARAN OPTOINNOVA

L'Excel·lentíssim Rector Magnífic Don Manuel Palomar Sanz i l'Il·lustríssim Degà de Ciències Don Luis Gras García inauguraran les jornades d'OPTOINNOVA 2017.

11/05/2017
Cirurgia refractiva amb EVO VISION ICL

L'empresa STAAR SURGICAL participarà en OPTOINNOVA 2017 patrocinant la ponència "Cirurgia refractiva amb EVO VISION ICL ". La ponència serà impartida per Sra. Beatriz Gargallo.

15/04/2016
Ja s'ha obert el termini d'inscripció a OPTOINNOVA que finalitzarà el pròxim 17 de Maig.

Com es podrà veure en la pàgina web de nou apostem per uns preus realment baixos però amb un programa de gran qualitat.

14/05/2015
L'EXCEL·LENTÍSSIM RECTOR MAGNÍFIC DE LA UNIVERSITAT D'ALACANT I L'IL·LUSTRÍSSIM DEGÀ DE CIÈNCIES INAUGURARAN OPTOINNOVA 2015

Una any més la Universitat d'Alacant ha mostrat el seu suport a la celebració a les nostres jornades en ser el Rector i el Degà de Ciències els encarregat de la seua inauguració.

OPTOINNOVA


Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 965 90 93 73

Fax: (+34) 965 90 93 69

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel. 96 590 3400 - Fax 96 590 3464