Saltar apartados

Alvaro García de Tiedra

Currículum

 

Director Tècnic Farmacèutic i Tècnic Responsable en TIEDRA, és Llicenciat en Farmàcia per la Universitat de València. És membre de l'equip de R+D de Contactologia de TIEDRA en els programes d'ortoqueratología i control de miopia, on ha participat en els diferents aspectes del desenvolupament de la lent de contacte blana per a control de miopia ESSÈNCIA®, així com en l'anàlisi del nou escenari per a l'adaptador que ofereixen les lents d'Ortoqueratología d'Alta Resolució (ALEXA AR®), les quals permeten compensacions miópicas abans no viables tal com l'ortoqueratología en alta miopia, fins a -10.00 D.

 

 

Resum de ponència: Estratègies Clíniques per a control de miopia en òptica

Durant els últims anys s'ha realitzat una important activitat científic-investigadora relacionada amb el control de miopia en general i en particular amb el control de miopia associat als elements de compensació de la miopia emprats en òptica, principalment lents de contacte.

En la nostra comunicació tractarem d'explicar les estratègies clíniques actualment disponibles per a control de miopia en òptica, mitjançant lents de contacte, tant amb lent de contacte permeables als gasos (ortoqueratología) com amb lent de contacte blana de port diari.

 

 

OPTOINNOVA


Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 965 90 93 73

Fax: (+34) 965 90 93 69

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464