Saltar apartados

Belén Puente Gete

Currículum

Belén Puente Gete, OD nº col. 12172, exerceix com ópticooptometrista en els serveis professionals de Lenticon. És Grau en Òptica i Optometria i Màster Vint20 en Prescripció optomètrica i coordinació ocular, salut i patologia ocular, superfície ocular i lents de contacte.
Diploma en Atenció Optomètrica al Pacient Patològic per la Universitat de València
Ha col·laborat com a professora externa en la Universitat Europea de Madrid i ha participat en congressos nacionals i internacionals amb treballs de recerca sobre lents de contacte i ha exercit com a Directora de Centres òptics en els últims 10 anys.

 

 

 

 

Resum de ponència: Lents de suport escleral ICD: el teu millor aliat en cornea irregular

A Espanya el nombre d'adaptacions de lents rpg de suport escleral ha crescut enormement durant els últims anys. Gràcies als dissenys i materials dels quals disposem actualment, així com la simplicitat en l'adaptació d'aquestes lents i als nous avanços òptics dels quals disposem aquestes lents s'han convertit en la solució més eficaç i més completa per a cornea irregular.
La família de lents esclerales ICD reconegudes a nivell mundial, de les quals Lenticon és fabricador a Espanya i Portugal, està formada per diversos dissenys: ICD Esfèrica en diàmetre 16.50 mm, ICD Tórica en diàmetre 16.50 mm i ICD Mini en diàmetre 14.50 mm, per la qual cosa independentment del Dhiv, del grau d'irregularitat corneal i de la toricidad escleral o de cristal·lí, podem trobar una solució que conjumine màxima comoditat i qualitat visual per al nostre pacient.

OPTOINNOVA


Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 965 90 93 73

Fax: (+34) 965 90 93 69

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464