Saltar apartados

Carlos Martín Ayala

Currículum

Sóc Carlos Martín Ayala, DOO Diplomat en Òptica i Optometria i actualment forme part del departament Tècnic i Màrqueting de CooperVision.

Anteriorment he desenvolupat funcions en Optometria Clínica a més de realitzar diferents proves diagnòstiques de tractament en areas com a Optometria Refractiva, Pediàtrica, Geriátrica i Baixa Visió.

Així com també dispose de treballs de recerca i publicacions presentades en diferents mitjans i congressos a nivell nacional i Internacional

Dins de la meua formació, com a estudis complementaris a DOO he realitzat dos post graus en Fotografia per la Universitat Abat Oliva i el primer curs de Llicenciatura d'Econòmiques en Universitat Autònoma de Barcelona.

Actualment amb interessos de seguir creixent i formant-me en més àmbits de l'entorn de l'Òptica Optomètrica.

Resum de ponència: ¿Preparats per a l'explosió de les lents diàries d'hidrogel de silicona? Ready for today

Durant la presentació tractarem sobre les lents de contacte de reemplaçament diari i la incidència cada vegada més en augment dins del sector de la contactologia, destacarem els criteris d'adaptació en lents de contacte amb comparatives de la resta de reemplaçaments tant a nivell nacional com a europeu.

També analitzarem l'evolució des dels inicis dels nous reemplaçaments, salut i beneficis oculars fins als canvis en els hàbits dels usuaris actualment, on exposarem un tema rellevant en aquests últims mesos sobre el control de l'evolució de Miopia amb el nostre Myopia Management Sistem incorporat en la nostra de lents de contacte diàries.

 

 

OPTOINNOVA


Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 965 90 93 73

Fax: (+34) 965 90 93 69

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464