Saltar apartados

Francisco Javier Martinez Peña

Currículum

 

Després de cursar els seus estudis d'Òptica i Optometria en la Universitat de Granada, posteriorment va realitzar un Master en Optometria Clínica en el Centre Bostón d'Optometria a Madrid, des de 2007 forma part de l'equip d'Optometria de Qvision, la Unitat d'Oftalmologia de l'Hospital Verge del Mar a Almeria, sent el Responsable de l'Àrea Clínica. En el camp de la Cirurgia Refractiva posseeix una dilatada experiència amb quasi 10 anys de treball en aquest àmbit.

 

 

 

 

 

 

Resum de ponència: Avanços de la cirurgia refractiva ocular

La cirurgia per a corregir defectes refractius amb la Miopia, Hipermetropía, Astigmatisme i Presbícia ha evolucionat molt en els últims anys, feia la realització de tècniques cada vegada menys invasives, més precises, segures i amb períodes de recuperació majors. Gran part de l'èxit d'aquests procediments es base en l'estudi previ, ja que l'èxit dependrà d'un bon diagnòstic i d'una correcta indicació.

Les tècniques actuals de cirurgia refractiva es basen principalment en dos conceptes:

- Produir un canvi de curvatura en la superfície corneal, tècniques de modelat.

- Implant de lents intraoculares (fáquicas o pseudofáquicas).

L'objectiu d'aquesta ponència és dur a terme un repàs dels avanços tant diagnòstics com de tècniques quirúrgiques per a la correcció dels defectes refractius.

 

OPTOINNOVA


Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 965 90 93 73

Fax: (+34) 965 90 93 69

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464