Saltar apartados

Maria Luisa Merino Suárez

Currículum

Llicenciada en Medicina i Cirurgia per la Universitat Miguel Hernández en el 2006. Va cursar l'especialitat d'oftalmologia en l'Hospital General Universitari Gregorio Marañón de Madrid (2007- 2011).
Va completar el curs de Doctorat en Aparell Visual per la Universitat Autònoma de Madrid (2007-2010) realitzant la seua recerca sobre estrabismes restrictius.
Posseeix el Títol Europeu d'Excel·lència en Oftalmologia (FEBUS).
En 2011 va obtenir una Beca de la Societat Espanyola de Cirurgia Implante Refractiva per a realitzar un programa de formació en l'Hospital Fundació per a la Ceguesa de Mèxic DF.
Exerceix com a facultatiu especialista l'Hospital Marina Baixa de la Vila Joiosa (des de 2011), sent responsable de la Unitat d'Estrabología i Oftalmologia Pediàtrica. Igualment, ha desenvolupat la seua activitat en els hospitals IMED d'Elx i Llevant (2011- 2014). Actualment, dirigeix la secció d'oftalmologia pediàtrica en l'Hospital Vithas Internacional Medimar d'Alacant.
Ha presentat comunicacions en congressos i publicacions tant d'àmbit nacional com a internacional. A més, ha col·laborat en l'elaboració de capítols de llibres i ha sigut guanyadora de concursos clínics d'àmbit nacional.
Actualment col·laboradora com a investigadora en l'Institut de Neurociencias de la Universitat Miguel Hernández.

Resum de ponència: Síndromes restrictives en estrabismes

Es presentarà, de forma concisa i recolzada en material iconogràfic, les principals claus diagnòstiques que ens permeten el reconeixement de les síndromes restrictives més freqüents que ens trobem en la consulta clínica diària. Fonamentalment abordarem el concepte i diagnòstic de la Síndrome de Duane, Síndrome de Brown, i els secundaris a: Malaltia de Greus, Miopia magna, i cirurgies oftalmológicas.

OPTOINNOVA


Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 965 90 93 73

Fax: (+34) 965 90 93 69

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464