Saltar apartados

Mireia Lario

Currículum

Diplomada en Òptica i Optometria per la universitat Politècnica de Catalunya. Màster en Direcció comercial i Màrqueting per la Universitat de Madrid (UDIMA). Ha treballat com a òptica optometrista en diversos establiments òptics especialitzant-se en lents de contacte. Ha sigut responsable del departament de Serveis Professionals de Menicon durant 7anys, impartint cursos d'adaptacions del lents GP per a Corneas Irregulars i Ortoqueratología nocturna a nivell nacional, participant en diferents esdeveniments i ponències i adquirint formació dels laboratoris NKL Holanda i Menicon França amb experts com el Dr. Paul Rose. Actualment és la Directora de Màrqueting i Serveis Professionals Iberia de mark'ennovy.

Resum de ponència: "Apostant per la professionalitat del contactólogo"

Com tots sabem és imprescindible que les lents de contacte siguen adaptades per professionals de la visió. Però la falta de llibertat per a seleccionar la lent òptima per a cada pacient ha creat un producte estandarditzat i sense valor, donant a entendre al pacient que ho pot adquirir en qualsevol canal de venda i sense la supervisió d'un professional. Per aqueixa raó en mark'ennovy apostem a fer adaptacions òptimes i individualitzades per a cada pacient, per a cada necessitat%u2026perquè cada pacient és ÚNIC.

OPTOINNOVA


Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 965 90 93 73

Fax: (+34) 965 90 93 69

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464