Saltar apartados

Raúl Montalbán Llamusí

Currículum

Doctor per la Universitat d'Alacant en 2013; Graduat en Òptica i Optometria per la Universitat d'Alacant ; Màster en Optometria avançada i ciències de la visió per la Universitat d'Alacant i València en 2009. En l'actualitat desenvolupant activitat clínica en la Unitat de retina i baixa visió de Clínica Baviera així com activitat clínica i investigadora en la unitat de cirurgia refractiva de Clínica Baviera.

 

 

 

 

Resum de ponència: Actualització i avaluació a llarg termini de lents fáquicas de colámero (icls) implantades en pacients amb miopia.

L'ús de lents fáquicas intraoculares (PIOL) per a la correcció dels defectes refractius, sobretot miopicos han reportat bons resultat visuals i ràpida recuperació per als pacient. Aquesta tècnica quirúrgica té l'avantatge de respectar la capacitat d'acomodació dels pacients així com de ser reversible. Aquestes lents s'implanten dins de la càmera anterior i segons la ubicació que ocupen condiciona el disseny de les mateixes. Les lents implantades per davant de l'iris (PIOL- pre) tenen el seu recolze en l'angle irido-corneal o sobre el mateix iris gràcies a uns hápticos especials. Les lents implantades per darrere de l'iris (PIOL-post) estan realitzades d'un material de colámero recolzant-se sobre el sulcus ocular i a una distància suficient del cristal·lí. La implantació d'aquestes lents també està relacionada amb algunes complicacions. En el cas de PIOL-pre es relaciona amb una major alteració de l'endoteli corneal a causa de la proximitat que existeix. En el cas de les PIOl-post es relaciona amb una major taxa de cataractes a causa de la proximitat amb el cristal·lí. Aquest treball pretén valorar els resultats refractius i visuals així com els riscos relacionats amb la implantació de PIOL-post amb una seguiment a llarg termini.

 

OPTOINNOVA


Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 965 90 93 73

Fax: (+34) 965 90 93 69

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464