Saltar apartados

Zoraida Mª Marquès Olives

Currículum

 

Graduada en Òptica i Optometria per la Universitat Politècnica de Catalunya (2013). Màster en Telemedicina per la Universitat Oberta de Catalunya (2016). Actualment exerceix la seua activitat professional en el departament Institut Varilux d'Essilor, centrant la seua activitat en la formació de lents oftàlmiques i vendes per a professionals. Abans d'unir-se a Essilor, va treballar en una cadena nacional d'òptiques (2013-2016) ocupant-se de les diverses tasques relacionades amb vendes, gabinet, muntatge i contactologia.

  

 

Resum de ponència: Els reptes de la visió connectada. Lents Eyezen

Vivim en un món connectat, en una nova era digital que ha canviat la nostra forma de viure i d'entendre la vida. Una vida que gira entorn de l'ús de diferents dispositius electrònics i que ens ha portat a plantejar i superar nous reptes. I per a adaptar-nos a açò, Essilor ha dissenyat Eyezen, una lent feta per a millorar la manera en la qual vius.
Les lents Eyezen ajuden a protegir els teus ulls i mantenir-los relaxats i còmodes enfront de l'agressió que pateixen cada dia en estar sobreexpuestos a moltes hores de consum de pantalles digitals.
Els nostres estudis demostren que el 90% dels usuaris d'Eyezen senten els ulls els menys cansats. El 91% assegura que llig d'una manera més nítida sobretot els caràcters més xicotets i el 89% afirma que nota menys enlluernaments i que millora la seua visió de contrast.
Tots aquests beneficis s'aconsegueixen mitjançant dues tecnologies: Eyezen Focus, un potenciador que ajuda a l'ull en l'esforç acomodatiu i que permet reduir la fatiga visual i Light Scan, un filtre de la llum blava-violeta nociva que evita l'enlluernament de les pantalles i millora el contrast i la nitidesa.

OPTOINNOVA


Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 965 90 93 73

Fax: (+34) 965 90 93 69

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464