Saltar apartados

Beatriz Gargallo

Currículum

Diplomada en Òptica i Optometria per la Universitat de Múrcia, on també ha cursat el master en Optometria Clínica, el Master d'Iniciació a la recerca i el doctorat en Ciències de la Visió.

És optometrista en la clínica Novovisión de Múrcia des de 2008. Actualment compagina la seua activitat professional amb la docència en el Grau en Optica i Optometria de la Universitat de Sevilla.

Resum de ponència: Cirurgia refractiva amb EVO VISION ICL

Evo Visian ICL és una lent intraocular utilitzada per a corregir el defecte refractiu de pacients joves que volen prescindir de les seues ulleres.

La labor de l'òptic optometrista és essencial en la valoració de pacient. Per açò, presentarem les principals característiques de la lent per a conèixer qui seria un bon candidat per a implantar aquesta lent, quines proves són imprescindibles en l'estudi preoperatorio, cuales són els paràmetres necessaris per al seu càlcul i com hem de valorar-la en les revisions postoperatorias.

OPTOINNOVA


Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 965 90 93 73

Fax: (+34) 965 90 93 69

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464