Saltar apartados

M. Angels Porter Bo

Currículum

M. Angels Porter Bé és Diplomada en Òptica i Optometria per la Universitat Politècnica de Catalunya, i Master en Direcció i administració d'empreses. Actualment forma part del departament Tècnic i Màrqueting de CooperVision.

Anteriorment ha desenvolupat funcions en clínica en l'àmbit de l'atenció primària de la salut visual i correcció de defectes refractius, acomodatius, musculars i malalties del segment anterior.

També ha treballat com a òptica optometrista en diversos establiments de cadenes nacionals d'òptica, realitzant tasques relacionades amb vendes, gabinet, muntatge i contactologia, i especialitzant-se en lents de contacte. Durant aquesta etapa ha exercit com a Directora Tècnica durant vuit anys. A més, pel seu caràcter emprenedor, recentment ha creat el seu propi negoci, sent propietària d'un centre òptic.

Resum de ponència: Biofinity Energys: lents de contacte dissenyades per a la vida digital dels seus pacients

Durant la presentació parlarem de Biofinity Energys%u2122, la lent de contacte dissenyada per a la vida digital. Les lents Biofinity Energys%u2122 constitueixen l'última tecnologia en lents de contacte.

El seu disseny i material estan específicament dissenyats per a la nostra forma de viure actual, envoltats de dispositius digitals. L'ús d'aquests és alguna cosa necessari en les nostres vides, però pot passar factura. El canvi de tasques amb pantalla a tasques sense pantalla durant tot el dia pot produir fatiga visual digital, un problema cada vegada més comú.

Parlarem com una lent de contacte pot reduir la sensació de cansament visual; de com el seu innovador disseny òptic Digital Zone Optics%u2122 i material patentat Aquaform® contribueixen a açò. L'exclusiva tecnologia del seu material atrau i reté la hidratació en tota la lent i aquesta humectabilidad natural pot ajudar a sentir menys sequedat ocular.

OPTOINNOVA


Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 965 90 93 73

Fax: (+34) 965 90 93 69

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464