Saltar apartados

Mireia Lario

Currículum

Directora de Serveis Professionals i Màrqueting Iberia. Diplomada en Òptica i Optometria per la Universitat UPC, Màster en Direcció comercial i Màrqueting per la universitat UDIMA. Social Mitjana Manager. Ha treballat com a responsable de Serveis Professionals durant 7anys en Menicon. Actualment treballa en mark'ennovy organitzant i impartint les formacions a nivell d'Iberia a més de gestionar els esdeveniments, les xarxes socials i el màrqueting a nivell nacional. Des de 2007 imparteix ponències i formacions a nivell d'Iberia.

Resum de ponència: Que li demanaries com a usuari a una lent de contacte

Avui dia el veure bé amb la lent de contacte ja no és l'única demanda, si no que avui a les lentillas se'ls exigeix més. Assumim que la visió amb elles ha de ser perfectes, però a més li demanem que siguen còmodes, que les puguem portar durant tot el dia, que no es deshidrate i a més que ens protegisca de la els rajos UV i de l'excés de llum blava. Nova lent de contacte i única en el mercat d'Hidrogel de Silicona amb filtre UV de classe I i filtre de bloqueig selectiu de la llum blava en totes les geometries i paràmetres.

OPTOINNOVA


Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 965 90 93 73

Fax: (+34) 965 90 93 69

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464