Saltar apartados

Rafael Clergue Gonçalves

Currículum

Llicenciat en Optometria i Ciències de la Visió per la Universidade do Minho (Portugal), MSc en Adaptació Avançada de Lents de Contacte i MSc en Cirurgia Refractiva i Cataractes per la Universitat de València.

És expert en l'adaptació de lents de contacte multifocales, lents de contacte esclerales, ortoqueratología, tractament de còrnies irregulars mitjançant lents de contacte RPG i refracció post-cataracta i cirurgia refractiva.

Actualment és Director Tècnic i Responsable del departament de Serveis Professionals dels Laboratoris LENTICON.

Resum de ponència: Quan Orto-K?, Per què Paragon CRT?

Actualment els estudis indiquen que la prevalença de miopia a Espanya ja suposa aproximadament un 30% de la població i s'estima que en 2050 el serà el 50% de la POBLACIÓ MUNDIAL.

Aquestes xifres ja són preocupants no solament pel fet que un miope tinga una baixa AV sense compensació, però també pels seriosos problemes de salut ocular que aquesta condició refractiva implica (incidència de cataractes, Glaucoma i Patologies de Retina)

Està en la mà de l'Òptic-Optometrista prendre cartes en l'assumpte mitjançant els tractaments d'Ortoqueratología (modele corneal). Aquest tractament genera un desenfoque miópico perifèric el resultat del qual (avalat per diversos estudis) consisteix a ralentir el creixement del globus ocular i així controlar la progressió de la miopia.

¿Quan començar amb Orto-K? Hi ha edats en les quals aquest tractament ens oferirà millors resultats.

¿Per què Paragon CRT? Hi ha particularitats en el disseny d'aquestes lents que els fa ser la millor opció per a tractaments de modele corneal i control de miopia.

OPTOINNOVA


Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 965 90 93 73

Fax: (+34) 965 90 93 69

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464