Saltar apartados

Ángel García Garrigós

Tiedra

Currículum

Fellow of the International Association of Contact Lens Educators, Master Oficial en Optometria Clínica Avançada i Recerca per la Universitat Camilo José Cela, Master en Cirurgia Refractiva i Cataractes per la Universitat Politècnica de València, i Master en Direcció comercial i Màrqueting per la Universitat Telemàtica de Pegàs, exerceix actualment la seua labor en el Departament Tècnic de TIEDRA Farmacèutica S.L

Resumeixen de la Ponència: PLENIA®, innovació d'avantguarda en la compensació de l'astigmatisme corneal

TIEDRA, presenta PLENIA® la solució més innovadora i avantguardista per a la compensació de l'astigmatisme corneal amb lent de contacte blana, en el marc d'OPTOINNOVA 2018.

PLENIA®, és la lent de contacte blana de geometria asférico-inversa que compensa astigmatismes fins a -1.75 D. PLENIA® ofereix al pacient una agudesa visual millorada, una excel·lent qualitat i estabilitat de visió així com un excel·lent confort, i al mateix temps l'adaptador es beneficia d'una adaptació que no precisa tenir en compte la toricidad ni eix de l'astigmatisme.

El disseny de PLENIA®, constitueix una autèntica innovació d'avantguarda, ja que permet l'obtenció d'una excel·lent agudesa visual, mitjançant una doble acció de regularització del perfil topogràfic de la còrnia i la presència de menisco lagrimal de volum suficient sota la lent.

Com a resultat PLENIA®, permet l'adaptació del pacient amb qualsevol ametropia de la visió i astigmatisme fins a -1.75 D. El rang d'usuaris que poden beneficiar-se de l'adaptació amb PLENIA® és molt ampli, i inclou: usuaris amb astigmatismes simples, miópicos o hipermetrópicos, usuaris amb miopies en progressió i astigmatisme, usuaris présbitas amb astigmatisme, i usuaris amb còrnia irregular o postcirugía refractiva.

Per a saber més, ¡¡No et perdes la nostra conferència!!

OPTOINNOVA


Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 965 90 93 73

Fax: (+34) 965 90 93 69

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464