Saltar apartados

Bibiana Urbina

Currículum

 

Llicenciada en Optometria en Universitat de la Salle, Bogotà, Colòmbia.

Titulació homologada Optico Optometrista a Espanya.

Experiència com optometrista a Espanya durant 4 anys en una cadena d'òptiques d'àmbit nacional i en una clínica oftalmológica.

Des de 2011 ocupa el lloc de responsable comercial zona Alce J&J Vision Care, posat en el qual es responsabilitza entre altres tasques de la formació i educació de professionals de la visió.

 

 

 

Resumeixen Ponència: L'oportunitat de l'Astigmatisme en la Contactologia

En la conferència es parlarà de l'oportunitat de mercat desenvolupant el negoci de la contactologia a través de l'increment de nous usuaris.

Es revisaran les barreres que hi ha per a l'adaptació de lents tóricas des del repte de les adaptacions d'astigmatismes baixos i monoculares fins al repte de la inestabilitat de visió que provoquen alguns sistemes d'estabilització. Es revisarà el nou disseny d'estabilització Eyelid Stabilized%u2122 incorporat en tota la gamma de lents de contacte per a astigmatisme ACUVUE®.

 

S'oferiran algunes recomanacions per a realitzar adaptacions amb lents tóricas de forma ràpida i satisfactòria i s'animarà a la comunicació proactiva amb els usuaris potencials.

 

OPTOINNOVA


Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 965 90 93 73

Fax: (+34) 965 90 93 69

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464