Saltar apartados

Dr. José Luis Rodríguez Prats

Currículum

Formació: Llicenciat en Medicina i Cirurgia per la Universitat d'Alacant i Doctor en Medicina per la Universitat de Miguel Hernández.

Activitat assistencial

Càrrec actual: Especialista en oftalmologia en els centres Oftalvist de: Alacant, Murcia, Benidorm.

Càrrecs anteriors: Oftalmólogo grup Vissum, Director Mèdic Fundació Jorge Alió, Director Mèdic Clínica Mare Nostrum, Director Dep. Oftalmologia Clínica Mare Nostrum.

Activitat docent

Oftalmólogo en Oftalvist. Professor de classes pràctiques en UAB. Rewiever JCRS. European Board in Ophthalmology. Soci de Mèrit de la Societat Mèdic Quirúrgica d'Alacant. First Prize in Changeling Cases Festival ARI 2008. Cap d'Assistents en Institut d'Oftalmologia Barraquer (Barcelona). Premi CHIBRET a la millor Tésis Doctoral 2008. II Premi Millor Tésis Doctoral Il·lustre Col·legi Oficial de Metges d'Alacant 2009. Troutman Award of the American Academy of Ophthalmology 2008. Premi Joaquin Rutllán, Institut Barraquer , Barcelona. Col·laboracions periòdiques de presència física en Burkina-Fasso, Algèria, el Marroc, Mauritània, Ghana

Activitat investigadora

La seua activitat investigadora s'ha desenvolupat principalment en recerca clínica de la cirurgia de cataractes, síndrome d'ull sec i malalties i patologia de la llàgrima i en Cirurgia refractiva i de la presbícia.

Publicacions

Autor de 60 publicacions en revistes especialitzades, 31 articles en revistes d'oftalmologia indexades d'alt impacte, 11 llibres i/o capítols d'Oftalmologia, i més de 250 en ponències i conferències internacionals .

Organismes i societats
Pertany a les següents associacions:

  • Societat Espanyola d'Oftalmologia
  • European Society of Cataract and Refractive Surgery
  • Societat Espanyola de Cirurgia Refractiva i Cataracta
  • Membre de l'Institut Barraquer
  • Soci Fundador de la Societat d'Antics Alumnes de l'Institut Barraquer

Àrees d'interès

La seua àrea d'interès se centra en les plataformes làser de femtosegundo per a la correcció de la miopia, hipermetropía i astigmatisme així com el tractament de la vista cansada i les cataractes amb implant de lents intraoculares d'alta gamma. També en glaucoma, cornea i superfície ocular.

Resumeixen Ponència: ORA, control intraquirúrgico de l'emetropía

OPTOINNOVA


Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 965 90 93 73

Fax: (+34) 965 90 93 69

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464