Saltar apartados

M. Angels Portero Bueno

Currículum

 

 

M. Angels Portero Bueno, Diplomada en Òptica i Optometria per la Universitat Politècnica de Catalunya. Actualment forme part del departament Tècnic i Màrqueting de CooperVision.

Anteriorment he desenvolupat funcions en clínica oftalmológica. També he treballat en establiments òptics realitzant funcions de contactóloga i optometrista englobant les tasques pròpies de gabinet.

Dins de la meua formació, com a estudis complementaris als de DOO he realitzat un Màster en Direcció i administració d'empreses, així com diverses formacions en Coaching.

 

 

Resumeixen Ponència: El futur en la contactologia

Durant la presentació parlarem de com el futur apunta al creixement i consolidació de l'adaptació de la lent de contacte d'un sol ús diària.

Parlarem dels últims avanços tecnològics en lents diàries tant per a astigmatisme, per a présbitas i per al control de miopia.

Hem d'estar preparats per a un canvi en la tendència, i és que l'any 2018 està sent l'any on veurem per primera vegada més noves adaptacions en diàries que en mensuals.

 

OPTOINNOVA


Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 965 90 93 73

Fax: (+34) 965 90 93 69

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464