Saltar apartados

Mario Cantó Cerdán

Currículum

 

Mario Cantó és diplomat en Òptica i Optometria per la Universitat d'Alacant en 2011, va realitzar el màster en Salut Pública per la Universitat Miguel Hernández d'Elx en 2012 i va actualitzar els seus estudis amb el curs d'adaptació al grau en Òptica i Optometria per la Universitat d'Alacant en 2013. Actualment està cursant el programa de Doctorat en Salut Pública de la Universitat d'Alacant.

Des de 2016 pertany al departament d'Optometria de Vissum Corporació Oftalmológica i també forma part de l'equip de recerca del departament de R+D+I.

Ha participat com a autor i coautor en 3 articles en revistes internacionals, a més de 15 posters i 3 presentacions en congressos internacionals.

Ha participat en 5 projectes de cooperació al desenvolupament, 4 vegades en el projecte Mirada Solidària a Cuba (2008, 2012, 2015 i 2017) dins del projecte Havana de la Universitat d'Alacant, i 1 vegada en el projecte Nouadhibou Visió (2017) a través de la Fundació Alió.

 

 

 

Resumeixen Ponència: Anàlisi Comparativa De Resultats Visuals I De Qualitat Òptica Després de Cirurgia Smile, Intralasik I Transprk

Autors: Mario Cantó Cerdán, Pilar Yébana Rubio, Ana Belén Plaza Puche, David Ribera Vicent, Jorge Va aliar del Barri, Jorge L. Va aliar Sanz

En l'actualitat existeixen diverses tècniques de cirurgia refractiva, i els pacients sempre volen aconseguir tenir una bona qualitat òptica ocular després de la cirurgia. L'objectiu d'aquest estudi va ser comparar els resultats visuals dels pacients i la qualitat òptica ocular amb l'Optical Quality Analyzer System (OQAS) en pacients miopes operats amb cirurgia SMILE, INTRALASIK i TransPRK.

Es van analitzar 90 ulls operats de cirurgia refractiva de miopia amb edats compreses entre els 20 i els 47 anys. Van ser dividits en grups de 30 ulls segons la tècnica quirúrgica (SMILE, INTRALASIK i TransPRK). Es va analitzar preoperatoriamente, al mes de la cirurgia i als tres mesos de la mateixa l'agudesa visual sense correcció i amb correcció (AVsc i AVcc respectivament) i el seu equivalent esfèric (ES). Es va realitzar la mesura de la qualitat òptica ocular i la influència de la pel·lícula lagrimal en la qualitat òptica ocular amb la tercera generació del Sistema d'Anàlisi de Qualitat òptica (OQAS®, Visiometrics S L, Terrasa, Espanya). Es va analitzar si existien diferències estadísticament significatives entre els valors preoperatorios i postoperatorios. Finalment, va analitzar si existeixen diferències entre els diferents tipus de cirurgies per als valore anteriorment descrits.

 

 

 

OPTOINNOVA


Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 965 90 93 73

Fax: (+34) 965 90 93 69

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464