Saltar apartados

Zoraida Mª Marquès Olives

Currículum

Graduada en Òptica i Optometria per la Universitat Politècnica de Catalunya (2013). Màster en Telemedicina per la Universitat Oberta de Catalunya (2016). Actualment exerceix la seua activitat professional en el departament tècnic d'Institut Varilux en Essilor, centrant la seua activitat en la formació de lents oftàlmiques i vendes per a professionals. Abans d'unir-se a Essilor, va treballar en una cadena nacional d'òptiques (2013-2016) ocupant-se de les diverses tasques relacionades amb vendes, gabinet, muntatge i contactologia.

Resumeixen Ponència: La nova revolució en tractaments antirreflejantes, Crizal Sapphire+ UV

Vivim en un entorn lluminós que cada vegada és més complex i on els reflexos s'han convertit en una molèstia diària per als usuaris. Per a millorar la comoditat i el confort en aquest nou entorn presentem la nova generació de Crizal, Crizal Sapphire+ UV. És el primer tractament anti-reflejante dissenyat per a reduir els reflexos, independentment de l'angle d'incidència (frontal, lateral o darrere), proporcionant una increïble transparència i donant així una resposta eficaç a l'excés de reflexos, propis dels entorns actuals. Així aconseguim una visió més pura, amb la disminució de reflexos, reducció d'imatges fantasma i millora de la transmissió d'informació visual i una millor estètica proporcionada per les lents més transparents del mercat.

OPTOINNOVA


Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 965 90 93 73

Fax: (+34) 965 90 93 69

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464