Saltar apartados

Alicia Sánchez García

Currículum

Graduada en Òptica i Optometria per la Universitat de Múrcia. Màster en Optometria Avançada i Salut Visual per la Universitat d'Alacant. Actualment duu a terme la seua tesi doctoral sobre ortoqueratología en la Universitat d'Alacant. A nivell laboral treballa en el Departament de Recerca i Evidència (I+I) de Clíniques QVision generant contingut d'Evidència Científica. D'altra banda, duu a terme labors de recerca en un projecte de la Universitat d'Alacant. A més, és membre de la Vocalía d'Evidència Científica del Col·legi d'Òptics Optometristas de la Comunitat Valenciana.

Resum de Ponència: Plataforma Multidiagnóstico VX120+ amb sistema DryEye

El sistema VX120+ és una plataforma multidiagnóstica que combina un aberrómetro Hartmann-Shack, un topógrafo corneal de disc Plácido, un sistema basat en imatges Scheimpflug i un tonómetro d'aire. La combinació de totes aquestes tecnologies en un mateix dispositiu permet obtenir dades de curvatura tangencial i axial de la superfície corneal anterior, una estimació biomètrica de diverses estructures del segment anterior, mesurament d'aberracions corneales, internes i oculars, simulacions de qualitat visual, mesures de la paquimetría corneal i mesuraments de la PIO. Aquest sistema, a més, ha incorporat recentment un nou mòdul d'anàlisi per a la detecció de possibles signes d'ull sec o alteracions de la superfície ocular que ens poden ajudar a realitzar screenings d'ull sec.

OPTOINNOVA


Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 965 90 93 73

Fax: (+34) 965 90 93 69

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464