Saltar apartados

Antonio Martinez Abad

Currículum

Antonio Martínez Abad és graduat en Òptica i Optometria per la Universitat d'Alacant, Màster en Optometria Avançada i Salut Visual per la mateixa universitat i actualment està cursant el Doctorat en Física Aplicada a les Ciències i les Tecnologies, concretament dins de la línia de recerca de tècniques òptiques en biomedicina i enginyeria.

Ha publicat 4 articles com a autor principal en revistes científiques indexades, així com col·laborat com coautor en altres 2 articles científics. A més, ha presentat diverses comunicacions científiques com a ponent en congressos nacionals i internacionals relacionats amb la visió.

En el present desenvolupa la seua activitat professional en l'àmbit de l'optometria clínica en Vissum Corporació Oftalmológica d'Alacant.

Resum de Ponència: Anàlisi comparativa entre diferents sistemes de refracció en xiquets amb i sense ciclopejia

En la societat actual, cada vegada més xiquets presenten problemes de visió i requereixen l'ús d'ulleres. Per açò és primordial l'estudi i desenvolupament de tècniques que permeten millorar i optimitzar els resultats refractius actuals. El procediment idoni per a avaluar l'estat refractiu d'una persona és mitjançant l'examen subjectiu realitzat per un optometrista qualificat. No obstant açò, el procés pot ser llarg i tediós si no es disposa d'una refracció objectiva prèvia que siga precisa i ràpida.

En aquest estudi, es compara la refracció subjectiva amb la proporcionada per diferents dispositius automàtics de diferents tecnologies. L'objectiu per tant, és avaluar l'eficàcia i utilitat d'aquests aparells com a punt de referència previ a l'examen subjectiu.

OPTOINNOVA


Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 965 90 93 73

Fax: (+34) 965 90 93 69

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464