Saltar apartados

Carlos Laria

CURRÍCULUM

Carlos Laria

Llicenciatura en Medicina i Cirurgia amb qualificació d'excel·lent i Doctor "cum laude" en Medicina i Cirurgia (Universitat d'Alacant. 1993) és especialista en Oftalmologia via MIR. Actualment és Director de la Unitat Nacional d'Oftalmologia Pediàtrica i Estrabismes de Clinica Baviera.

Té 328 Publicacions i Comunicacions a Revistes i Congressos Nacionals i Internacionals, 226 Assistències Congressos i Cursos Nacionals i Internacionals i 13 Capítols i llibres nacionals i Internacionals.

És Membre de l'American Academy of Pediatric Ophthalmology and Strabismus, European Strabismological Association, European Strabismological Association, European Pediatric Ophthalmology and Strabismus, Societat d'Oftalmologia Pediàtrica Llatinoamericana, Acadèmia Panamericana d'Oftalmologia, Societat Espanyola d'Estrabismes i Oftalmologia Pediàtrica, Societat Espanyola d'Oftalmologia, entre unes altres. Vicepresident de la Societat Espanyola d'Estrabología i Oftalmologia Pediàtrica, Vocal d'Oftalmologia Escolar de la Societat Espanyola d'Ergoftalmología. Exdelegado del Congrés Llatinoamericà d'Estrabismes per a Espanya. President del XXIII Congrés de la Societat Espanyola d'Estrabismes 2015. Va participar com convidat d'Honor al XX Congrés Llatinoamericà d'Estrabismes 2015 (República Dominicana)

Resum del Curs: %u201CManeig clínic de l'estrabisme%u201D

S'abordaran els següents aspectes:

Ambliopia:

Evolució històrica, Mètodes de diagnòstic adaptats a l'edat del xiquet,Maneig clínic de les diferents modalitats de tractament,Correcció òptica ¿quin i quan?. El pegat, Penalització òptica,Penalització farmacològica,Filtres penalizadores de Bangerter,Teràpia visual: Indicacions i contraindicacions i Requisits per a una Campanya d'Ambliopia.

Estrabisme:

Mètodes de diagnòstic. Cover test passe a pas. Pantalla d'Hess-Lancaster (maneig i aplicació). Videooculografía 3D, el més precís.Modalitats terapèutiques.Normes per a la prescripció de lents convencionals i lents especials (monofocal, executiu, multifocales%u2026).Pautes de maneig de l'oclusió adaptades a l'edat. Pautes de maneig dels filtres penalizadores. Utilitat de la Teràpia visual i demostració pràctica. Altres tractaments clínics. ¿Quan cal pensar a operar l'estrabisme?¿Té la cirurgia refractiva algun paper en l'estrabisme?

Nistagmus:

Mètodes d'exploració i diagnòstic; Valoració del tortícoli.Indicacions de tractament.Les modernes tècniques de diagnòstic i seguiment: Videooculografía3D.¿Pot operar-se el nistagmus? ¿Quan i perquè?

Utilitat i Maneig de l'Oftalmoscopi per l'Optometrista

OPTOINNOVA


Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 965 90 93 73

Fax: (+34) 965 90 93 69

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464