Saltar apartados

Cesar Villa Collar

CURRÍCULUM

Cessar Villar

Doctor en Òptica, Optometria i Visió per la Universitat Complutense de Madrid amb Premi extraordinari de doctorat. Bachelor i master en Optometria Clínica pel Pennsylvania College of Optometry.Actualment és director del departament d'Òptica i Optometria de la Universitat Europea de Madrid.

Autor de més de 50 papers en revistes amb índex d'impacte i conferenciant habitual en esdeveniments del sector.es managing editor de la revista Journal of Optometry així com membre de l'Acadèmia Europea d'Ortoqueratología i fellow de l'Acadèmia Americana d'Optometria.

Les seues àrees d'especialització són les lents de contacte, la cirurgia refractiva i la instrumentació (topografia corneal i aberrometría ocular).

Ha dirigit el màster universitari en Còrnia i Lents de Contacte de la Universitat Europea de Madrid en la seua primera edició i és actualment assessor del mateix. Segueix exercint la contactologia a temps parcial en la clínica oftalmológica Novovision de Madrid.

Resum del Curs: %u201CProtocols d'actuació en ortoqueratología nocturna%u201D

En aquest seminari es revisaran els coneixements bàsics de l'efecte de les lents de contacte d'ortoqueratología nocturna sobre la còrnia. S'analitzaran els diferents dissenys que poden adaptar-se a Espanya i es discutirà el protocol d'adaptació i seguiment. Encara que gran part del material grafico presentat és de lents Corneal Refractive Therapy -CRT- (Paragon; Mesa; Arizona) la majoria dels conceptes podran ser aplicats independentment del disseny de lents emprades. Els efectes més positius de la tècnica com és la ralentització del creixement axial de l'ull i els seus efectes més controvertits com és la incidència de queratitis microbiana seran també abordats.

 

OPTOINNOVA


Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 965 90 93 73

Fax: (+34) 965 90 93 69

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464