Saltar apartados

David Madrid Costa

CURRÍCULUM

David Madrid CostaProfessor Contractat Doctor Universitat de València. És Diplomat en Òptica i Optometria per la Universitat Complutense i posseeix el Màster en Optometria Clínica per la Universitat Europea de Madrid. També és Doctor (PhD) en Optometria i Ciències de la Visió per la Universitat de València.

És autor de més de 50 articles científics publicats en revistes internacionals i més de 80 comunicacions en congressos internacionals.

 

 

 

Resum del Curs: %u201CLents de Contacte Multifocales, ¿com són i com podem incrementar l'èxit de les adaptacions?%u201D

S'abordarà la presbícia i la correcció amb lents de contacte hidrofílicas, analitzant els perfils de potència de cadascun dels dissenys disponibles en el nostre mercat. S'analitzaran les principals diferències entre lents intraoculares i lents de contacte multifocales.

L'objectiu general del curs és mostrar l'estat actual sobre la compensació de la presbícia amb lents de contacte, els perfils de potència de potència de diferents lents de contacte multifocales, l'efecte de diàmetre pupil·lar en el potencial rendiment d'aquestes lents i algunes pautes clíniques per a incrementar l'èxit en l'adaptació de lents de contacte en la població présbita.

 

OPTOINNOVA


Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 965 90 93 73

Fax: (+34) 965 90 93 69

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464