Saltar apartados

Laura Batres Valderas

CURRÍCULUM

Diplomada en Òptica i Optometria per la Universitat Complutense de Madrid en 2006 i Màster en Optometria i Visió amb especialitat en Neurociencia Visual per la UCM, compta amb sòlida experiència en contactologia i optometria clínica. Ha participat en congressos nacionals i internacionals amb treballs de recerca en superfície ocular i lents de contacte.

Experta en Estrabisme i Ortóptica per la UCM i primer premi en el Congrés Internacional de Valoració del Dany Corporal 2010. Des de 2010 exerceix com a Responsable dels Serveis Professionals de Lenticon donant assistència de consultes a clients sobre adaptacions i estudi de casos, i a l'Adreça Tècnica en el desenvolupament de nous productes. Actualment col·labora en diferents projectes de recerca sobre lents de contacte i còrnia

 

 

Resum del Curs: "Adaptació de lents esclerales en cornea irregular"

L'adaptació de lents esclerales en un pacient de cornea irregular té com a principal objectiu corregir la irregularitat de la cornea, millorar la comoditat i oferir una major visió i estabilitat en comparació a l'oferit pels dissenys de lents de contacte corneales. Aquesta millora és deguda en gran part als nous dissenys i materials que ens faciliten l'adaptació en els casos més severs com per exemple, en casos de queratocono, degeneració marginal pelúcida, traumatisme corneal o èctasi post lasik.

En la pràctica clínica hem de conèixer en quins casos l'adaptació d'una lent escleral serà la primera opció de tractament. Conèixer els requisits d'una bona adaptació escleral i quins són les eines i tècniques necessàries per a aconseguir-ho.

L'objectiu d'aquest curs és presentar a través de casos clínics les diferents aplicacions d'una lent escleral en cornea irregular.

 

OPTOINNOVA


Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 965 90 93 73

Fax: (+34) 965 90 93 69

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464