Saltar apartados

Raúl Montalbán LLamusí

CURRÍCULUM

Raul MontalbanGraduat per la Universitat d'Alacant en Òptica en 1993. Des de llavors ha anat actualitzant la seua formació acadèmica de manera continuada amb diferents cursos fins a 2009 on va realitzar el Master d'Optometria Avançada i Ciències de la Visió en la Universitat d'Alacant i posteriorment l'adaptació al Grau en Òptica i Optometria en 2011 per la Universitat d'Alacant. També posseeix el títol de Doctor en 2013 per la Universitat d'Alacant amb la tesi doctoral titulada "Caracterització i validació diagnòstica de la correlació de la geometria de les dues superfícies de la còrnia humana" amb qualificació de Cum laude.

La seua activitat laboral des de 1998 s'ha desenvolupat en l'àmbit de diferents clíniques oftalmológicas col·laborant en les unitats de cirurgia refractiva, glaucoma, retina així com participat en diferents projectes de recerca i publicacions científiques internacionals. En l'actualitat treballa en la Clínica Baviera d'Alacant on la major part de la seua activitat està centrada en l'àrea de la cirurgia refractiva.

 

Resumeixen Ponència: "Fonaments de les lents intraoculares trifocales"

En la societat actual de la informació en la qual vivim, és imprescindible tenir una adequada visió propera amb un ampli rang de nitidesa a diferents distàncies. El problema de la presbícia, interfereix notablement en l'estil de vida actual on es requereix una visió exigent tant a la distància de lectura com a la mitja distància pel creixent desenvolupament dels dispositius electrònics i ordinadors. La solució a la presbícia amb la implantació de lents intraoculares multifocales, tant refractives com difractivas, ha estat limitada ja qua han aportat una solució visual bifocal, permetent a les persones amb aquests implants recuperar una visió òptima des de lluny i d'a prop, quedant la mitja distància sense solució satisfactòria. El desenvolupament de noves lents intraoculares trifocales està aportant una solució més eficaç i definitiva per als pacients, ja que aquestes aporten un major rang de visió propera nítid.

L'objectiu d'aquesta xarrada és conèixer els resultats i mètodes clínics d'avaluació de pacients amb aquest tipus d'implants trifocales.

 

OPTOINNOVA


Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 965 90 93 73

Fax: (+34) 965 90 93 69

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464