Saltar apartados

Rosario Gonzalez Anera

CURRÍCULUM

Rosario Gonzalez

Doctora en C. Físiques i Diplomada en Òptica i Optometria. Professora Titular de la Universitat de Granada. Directora del Departament d'Òptica. Autora de 52 articles impactats en el camp de l'òptica visual i l'oftalmologia (h-index=13), així com de nombroses contribucions a congressos tant nacionals com a internacionals. Participa en diferents projectes de recerca. Les seues línies principals de recerca són la cirurgia refractiva (física del procés d'ablació, algorismes d'ablació, caracterització de la funció visual, etc), l'epidemiologia d'errors refractius, la visió binocular, l'estudi de la qualitat visual després de diferents cirurgies oculars o en diferents patologies oculars, etc. l'Ha dirigit 3 Tesis Doctorals. Professora en el Grau en Òptica i Optometria i en el Màster "Òptica i Optometria Avançades" de la Universitat de Granada.

 

 

Resumeixen Ponència: "Cirurgia refractiva corneal per a presbícia"

Es presentarà un resum de les principals tècniques d'ablació corneal làser per a correcció de presbícia analitzant els avantatges i inconvenients de cadascuna d'elles. S'explicaran els límits que presenta aquest tipus de correcció en la funció visual post-quirúrgica, relacionat aquestes limitacions amb l'ametropia inicial del subjecte, l'addició o la grandària pupil·lar, entre uns altres. S'analitzaran les línies actuals de recerca en aquest camp que tracten de millorar la visió del pacient présbita després de l'operació.

 

OPTOINNOVA


Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 965 90 93 73

Fax: (+34) 965 90 93 69

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464