Saltar apartados

Alberto González-Costea López

CURRICULUM

Llicenciat en Medicina i Cirurgia per la Universitat de Múrcia, posseeix el Màster en Dret Sanitari, Gestió i Bioètica de l'Escola de Pràctica Jurídica de la Universitat de Múrcia i el Màster en Bioderecho de la Universitat de Múrcia.

Va exercir com a metge resident en l'especialitat d'Oftalmologia en els hospitals Verge de l'Arrixaca i Reina Sofia de Múrcia de 2003 a 2006. Des de 2007 a 2011 va ser Facultatiu Especialista d'Àrea en l'Hospital Morales Meseguer, sent responsable de la unitat de Còrnia, ull sec i superfície ocular i Fundador i responsable de la primera Unitat Integrada d'Uveítis de la Regió de Múrcia. Des de 2005 fins a l'actualitat és col·laborador de la Clínica Dr. Soler a Elx. Des de 2008 a l'actualitat és Director mèdic Clínica Oftalmológica González Paga i des de 2009 a 2014 ha sigut Cap de Servei d'Oftalmologia Hospital Quirón Murcia.

És ponent habitual en Congressos i reunions científiques nacionals i internacionals i autor de múltiples comunicacions orals en congressos de cirurgia de cataracta i refractiva així com en altres camps de l'oftalmologia.

Des de l'any 2008 al 2012 va participar en el projecte %u201CPatologia ocular de l'envelliment, qualitat visual i qualitat de vida%u201D de l'Institut de Salut Carlos III i de1991 a 1992 va realitzar la Recerca de Neurobiología sobre l'evolució i desenvolupament del sistema nerviós dirigit pel Prof. D. Luis Pueyes de la Universitat Murcia

És Membre de la Societat Espanyola d'Oftalmologia (SEU), de la Societat Espanyola de Cirurgia Ocular Implante Refractiva (SECOIR), de l'Acadèmia Americana d'Oftalmologia (AAO) i de la Societat Americana de Cataractes i Cirurgia Refractiva

RESUM DE PONÈNCIA: PAPER DE L'OPTOMETRISTA EN LA CIRURGIA DE CATARACTA

A l'hora de triar una lent intraocular per a una indicació concreta és important conèixer les característiques de les mateixes donada la gran quantitat d'opcions possibles. Aquestes no són solament de tipus òptic tals com a mico o multifocales, tóricas, esfèriques o asféricas, etc., sinó que a més s'han de considerar altres aspectes de diferenciació com són els materials, les formes, els suports i fins i tot factors soci-econòmics.

En aquesta presentació s'abordaran els principis òptics de les diferents famílies de lents intraoculares així com les seues indicacions. Es revisaran, a més les diferents formes de classificació de les mateixes de manera que l'assistent podrà conèixer totes aquestes opcions i ser capaç de fer indicacions funcionals adequades.

OPTOINNOVA


Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 965 90 93 73

Fax: (+34) 965 90 93 69

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464