Saltar apartados

Álvaro García de Tiedra

CURRÍCULUM

Director Tècnic Farmacèutic i Tècnic Responsable en TIEDRA, és Llicenciat en Farmàcia per la Universitat de València i Grau en Ciències Físiques per UNED. És membre de l'equip de R+D de Contactologia de TIEDRA en els programes d'ortoqueratología i control de miopia, on ha participat en els diferents aspectes del desenvolupament de la lent de contacte blana per a control de miopia ESSÈNCIA®, així com en l'anàlisi del nou escenari per a l'adaptador que ofereixen les lents d'Ortoqueratología d'Alta Resolució (ALEXA AR®), les quals permeten compensacions miópicas abans no viables tal com l'ortoqueratología en alta miopia, fins a -10.00 D.

 

 

RESUM DE PONÈNCIA: ORTOQUERATOLOGÍA D'ALTA RESOLUCIÓ: EL NOU ESTANDAR EN ORTOQUERATOLOGÍA

Durant anys l'ortoqueratología s'ha realitzat mitjançant dissenys el mecanisme dels quals d'acció ha estat fonamentat principalment en la modificació de la morfologia corneal per pressió en l'àrea central corneal. La compensació a aconseguir estava doncs directament relacionada (i per tant limitada) per aquest mecanisme d'acció.

Les lents d'Ortoqueratología d'Alta Resolució, (ALEXA AR®) suposen una nova evolució en el disseny de les lents d'Ortoqueratología. Evolució de disseny que porta a una millora substancial en la pràctica de l'Ortoqueratología en el Gabinet d'Òptica, aconseguint-se aconseguir majors nivells de correcció per a la mateixa pressió central realitzada així com un rendiment de l'adaptació superior, ja que l'emetropía del pacient s'aconsegueix des dels primers dies de l'adaptació.

En la nostra comunicació tractarem d'explicar com funciona la nostra lent ALEXA AR® lent d'ortoqueratología d'Alta Resolució, i les implicacions que aquest mecanisme d'acció té en la pràctica diària de l'Ortoqueratología.

OPTOINNOVA


Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 965 90 93 73

Fax: (+34) 965 90 93 69

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464