Saltar apartados

Ana Belén Plaza Puche

CURRICULUM

Ana Belén Plaza Puche és graduada en òptica i optometria per la universitat d'Alacant i posseeix la titulació de màster en optometria avançada i ciències de la visió per la mateixa universitat. Ana Belén forma part de l'equip d'optometria del departament de R+D+i de VISSUM Corporació Oftalmológica des de l'any 2006, i està especialitzada en l'àmbit de cirurgia refractiva i lents intraoculares. Actualment és col·laboradora honorífica de la Universitat Miguel Hernández d'Elx, on desenvolupa la seua tesi doctoral. Autora de diverses publicacions de recerca i capítols de llibres, relacionats amb les seues especialitats, ha presentat nombroses ponències en congressos nacionals i internacionals.

RESUMEIXEN PONÈNCIA %u201CMANEGE CLÍNIC I RENDIMENT ÒPTIC DE LES LENTS INTRAOCULARES MULTIFOCALES%u201D

Avui dia les lents intraoculares (LIOs) multifocales s'implanten freqüentment en la cirurgia de la cataracta a causa de les altes expectatives visuals dels pacients amb cataractes. En els últims anys la tecnologia de les LIOs multifocales ha anat millorant proporcionant una completa rehabilitació visual després de la cirurgia de cataractes proporcionant a aquests pacients una millora en la seua qualitat de vida. En la present comunicació es presentaran alguns dels últims dissenys d'aquest tipus de lents incloent les lents trifocales, lents trifocales tóricas i les lents bifocales refractives amb asimetria rotacional. Així com els resultats tant visuals com de sensibilitat al contrast, qualitat òptica i satisfacció del pacient després de l'implant d'aquest tipus de LIOs.

OPTOINNOVA


Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 965 90 93 73

Fax: (+34) 965 90 93 69

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464