Saltar apartados

Jaime García Bosch

CURRÍCULUM

Jaime García Bosch, formador de Menicon Espanya i DOO per la Universitat de València, ha desenvolupat la seua labor professional durant més de 18 anys amb una dilatada experiència en diferents àmbits.

Ha col·laborat en diversos centres òptics a la Comunitat Valenciana i Illes Canàries, com a formador i responsable tant de contactologia avançada i casos especials com d'optometria especialitzada. Com a formador, també impartint ponències a col·lectius relacionats amb els centres òptics i portant també la coordinació amb pedagogs/as i educadors/as amb els centres per a l'avaluació del rendiment visual escolar.

Durant anys, ha sigut professor especialista de processos de fabricació de lents en el centre de formació professional de Mislata (València).

Ha col·laborat amb l'ONG %u201CVisió sense Fronteres%u201D portant material òptic i desenvolupant la formació per a muntatge i utilització d'un taller òptic desplaçant-se un mes a Moçambic i durant dos anys portant material òptic a diversos poblats del Sàhara.

Com a assessor tècnic i formador de Menicon, ha impartit sessions de formació per tota Espanya versades en adaptació de còrnies tant regulars com a irregulars, impartint també formacions en Ortoqueratología.

RESUMEIXEN PONÈNCIA: ROSE K2 XL: RESPECTE FISIOLÒGIC I SENZILLESA EN L'ADAPTACIÓ SEMIESCLERAL

En aquesta presentació ens centrarem en la Rosek2 XL, la lent semiescleral de Menicon, començant per la importància del material Z en aquestes lents.

Veurem quan anem utilitzar aquest tipus de lents i en quins casos ens va ser més útil, per a centrar-nos després en el protocol d'adaptació a seguir per a una correcta adaptació, on veurem com gràcies al material i la geometria d'aquesta lent, aconseguim una adaptació senzilla per a casos que a priori poden semblar complicats.

Una vegada vists els passos a seguir en l'adaptació i en la seua posterior avaluació, es donaran les pautes de com manipular aquesta lent tant per a inserir-la com per a retirar-la i quines cures necessita, veient també els sistemes de desinfecció i conservació utilitzats.

OPTOINNOVA


Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 965 90 93 73

Fax: (+34) 965 90 93 69

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464