Saltar apartados

PABLO HERNÁNDEZ RODRÍGUEZ

CURRICULUM

Diplomat en òptica i optometria per la universitat d'Alacant (UA). Posseeix el Postgrau en optometria clínica en clínica Barraquer per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB). Ha sigut responsable de contactologia i ayudantías de quiròfan de refractiva i pol anterior en centre oftalmológico Dr. I Hernández Velasco, responsable de la unitat de contactologia del centre oftalmológico castellà i consultor de producte per a diversos laboratoris (J&J, Mark Ennovy, Lenticon). És soci fundador de projectes com a Centre Oftalmológico Castellà, gerent de centre sanitari òptica les franceses, i gerent del centre sanitari d'òptica Lents Avançades. Ha sigut col·laborador en el disseny i desenvolupament de la lent semiescleral Lenticon. Posseeix diverses publicacions en revistes prestigioses, poster científics i participacions com a ponent en congressos simposiums etc.

RESUMEIXEN CURS: ORTOQUERATOLOGÍA EN EL MANEIG DE LA PROGRESSIÓ DE LA MIOPIA

El curs constarà dels següents apartats:

  1. Epidemiologia de la miopia: En aquest primer apartat es realitza un breu repàs de definicions i conceptes, que potser amb la praxi diària aquests es poden banalitzar, tals com la definició miopia; Així com la seua prevalença en el món occidental de manera aïllada i comparada.
  2. Canvis fisiològics en la còrnia deguts a l'ús de lents de geometria inversa.
  3. Actualització sobre la recerca relativa a la relació entre miopia i ortoqueratología i la seua interpretació.
  4. Praxi clínica rellevant.

OPTOINNOVA


Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 965 90 93 73

Fax: (+34) 965 90 93 69

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464