Saltar apartados

TEYMA VALERO

CURRICULUM

Diplomada en Òptica i Optometria per la Universitat de Múrcia, Màster en Optometria Clínica pel Centre Boston d'Optometria, Bachelor i Master of Science in Clinical Optometry pel Pennsylvania College of Optometry (Salus University), Màster oficial en Recerca i Optometria Clínica per la Universitat Europea de Madrid, ocupa la gerència del Centre d'Optometria Valero a Torrevella (Alacant). Ponent en diversos cursos i congressos nacionals i internacionals. Professora associada de la Universitat Europea de Madrid i de Salus University.

RESUMEIXEN CURS: TÈCNIQUES OFTALMOSCÓPICAS. LA RETINA I ELS SEUS TRUCS

Donada la quantitat de patologies oculars i sistémicas que poden ser diagnosticades i visualitzades en l'examen del pol posterior, els optometristas, hem d'actualitzar els nostres coneixements i utilitzar de forma rutinària amb els pacients procediments d'exploració retiniana (lents de fons amb llum d'esquerda, oftalmoscopi binocular indirecte, retinógrafo, etc.).

Adquirir habilitats en l'exploració del pol posterior és un component clau per a un diagnòstic precís. Malgrat el coneixement d'aquest fet, l'examen del fons d'ull és un àrea on molts optometristas tenen un coneixement limitat. Com a professionals de l'atenció visual primària, es fa imprescindible en un examen visual complet, el coneixement bàsic de les tècniques i la correcta interpretació de l'examen del segment posterior. Aquest curs està especialment dissenyat per a omplir aqueix buit i simplificar en la mesura del possible, l'aprenentatge dels diferents tipus de fundoscopía i la interpretació correcta de les imatges retinianas obtingudes. Es parlarà dels avantatges i limitacions d'ambdues tècniques: oftalmoscopía binocular indirecta vs retinografía i abordarem la conveniència de combinar aquestes tècniques de diagnòstic per al desenvolupament d'estratègies terapèutiques més efectives i beneficioses per als nostres pacients.

OPTOINNOVA


Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 965 90 93 73

Fax: (+34) 965 90 93 69

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464